LochersPiger

Sidste nyt:

• Nyt fra Pink Cup udvalget. Se "Andre arrangementer/Pink Cup"
  • Resultat fra åbningsmatchen 12.04.18 nu på hjemmesiden under Resultater

• Invitation til venskabsmatch i Helsingør 16 maj. Se "Andre arrangementer"

• Regelaften for Lochers Piger torsdag 26.04 kl 19-20.30 i mødelokalet på 1.sal i klubhuset

• Referat fra informationsmøde 25. marts 2018: INFOmøde 25.3.18

• Matchkalender for 2018.  Se under Lochers  piger/turneringskalender

• Husk at melde dig til Lochers og måske også til formiddagsmix

Lochers Piger er en pigeklub i Hornbæk Golfklub. Vi spiller hver torsdag i sæsonen fra 1.april til 30.september, dog undtaget helligdage.

Klubben er for alle kvinder som er medlem af Hornbæk golfklub uanset alder og hcp, du skal blot have adgang til den store bane.

Derudover har vi et par større matcher/ture. Endvidere er der middag 4-5 gange i løbet af sæsonen.

Der skal bookes tid via golfbox eller gennem formiddagsmix(læs mere under menupunkt matchkalender/formiddagsmix), og vi har fortrinsret mellem kl. 9.00 og 11.20 incl., og igen mellem 16-16.20 incl.

Deltagergebyret er på Kr. 350,- for hele sæson 2018. Beløbet indbetales til Lochers Pigers bankkonto: Reg.nr. 0466 kontonr. 5367 299 357. (husk navn og DGU-medlemsnummer).

En gæst, som ikke er medlem af Lochers piger, er velkommen til at deltage i den ugentlige match mod betaling af matchgebyr på 40 kr. (penge lægges i Lochers Pigers postkasse). Gæsten deltager i præmierækken.

For at se flere menupunkter om Lochers Piger og alle arrangementer skal du benytte Login via "Nyheder og Golfbox" og derefter i menuen til venstre "Medlems Login"

Under menupunkterne "Turneringskalender" og "Andre arrangementer" kan du læse mere om alle tilbud og praktiske informationer.

Har du spørgsmål til Lochers Piger eller kommentarer/rettelser til vores hjemmeside, skriver du bare til mig: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Og skriv emne "Lochers piger"