Hornbæks herrer

aaben-herredag-2011-013

Herreklubben spiller hver onsdag fra april til september.

De ugentlige matcher er selvstændige matcher, men indgår også i en samlet turnering over hele sæsonen.
Der er fælles spisning og præmieoverrækkelse 4 gange i løbet af sæsonen.
Her uddeles præmier for de ugentlige matcher.
På disse dage er der "blød gunstart" kl.15.00
Hvis man ønsker at deltage, skal man tilmelde sig i GOLFBOX

Andre arrangementer

Herreklubben har i løbet af sæsonen en række andre aktiviteter. Det kan du se i turneringskalenderen på herreklubbens hjemmeside www.fade.dk

Tilmelding og betaling for sæsonen

Du kan tilmelde dig ved at indbetale 350 kr. på herreklubbens konto i Jyske Bank: Reg. nr. 5064, konto nr. 1292102. (Husk at anføre navn og medlemsnummer i Hornbæk Golfklub). Beløbet dækker match fee for alle Herreklubbens matcher i sæsonen, inklusiv Åben herredag og afslutningsmatchen. Det omfatter dog ikke Pink ball matchen mod Lochers piger og arrangementer på fremmede baner.

Eventuel henvendelse om betalingen til Herreklubbens e-maileller mobil 51250744.

Tidsbestilling til herreklubbens ugentlige matcher
Medlemmerne af herreklubben har fortrinsret til start tiderne hver onsdag kl. 15.00-17.00. Tider, som ikke er booket af Herreklubbens medlemmer senest søndag kl. 24.00, frigives i Golfbox, så andre kan benytte dem.

Gæster til herreklubbens matcher
Hvis du ikke ønsker at være medlem i Herreklubben, er du velkommen til at spille med om dagens præmie i herreklubbens matcher. Gæster fra andre klubber er også velkomne i herreklubbens matcher. Matchfee for den ugentlige match er 50 kr.

Mail liste
Hvis du sender din e-mail adresse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vil du modtage information om Herreklubben i løbet af sæsonen.