Partner i Hornbæk Golfklub

Hornbæk Golfklub er på få år blevet en markant golfklub i det Nordsjællandske område. Banen er på et højt niveau og blandt de bedste i Danmark med en unik naturoplevelse året rundt. Vore mange medlemmer og greenfee spillere er en attraktiv målgruppe i sig selv.

Vore faciliteter er også blevet udbygget, og forudsætningerne for at kunne tilbyde vores Partnere et attraktivt produkt er derfor til stede. Det er derfor muligt at skræddersy en Partner aftale med forskellige komponenter, der passer til din virksomhed og dine kunder.

Som Partner i Hornbæk Golfklub kan du i dit sponsorat inkludere medlemskab for en eller flere personer af Hornbæk Golf Erhvervsklub

Se i øvrigt vores folder ”Partner i Hornbæk Golfklub”

Kontakt sekretariatet på 49 75 95 70 eller mail, hvis du vil høre nærmere om at blive Partner med Hornbæk Golfklub.

www.hornbaekgolf.dk