Hornbæk Golfklub - Erhvervsklubben

Styrk dit netværk - både fagligt og golfmæssigt.

Hornbæk Golfklubs Erhvervsklub er mødestedet for B2B kontakter og et sted for ny inspiration.

Alle Partnere er automatisk medlem af Erhvervsklubben. Medlemskabet giver ret til at deltage i alle Erhvervsklubbens arrangementer og turneringer.

Erhvervsklubben har i sæsonen 1 månedlig turnering på vores bane, og slutter med en finale i Sverige.

Turneringskalender 2017, hent den her : Erhvervsklubturneringer

Evt. spørgsmål til: Sponsorudvalget / Sekretariatet