Bjørn Klausen

Eigil Rørbæk

Eigil RЫrbСk

Golfværtudvalget

Golfværternes primære opgave er at sikre, at spil på Hornbæk Golfklubs bane sker i henhold til de til enhver tid gældende regler.

Udover at kontrollere om gæster har betalt korrekt GreenFee, sørger Golfværterne for hjælp og vejledning til vore gæster og medvirker som startere i weekends når der er ekstra pres på 1'Tee.

Hjælp og anvisning om hurtigere flow på banen er en anden naturlig opgave for Golfværterne. Endelig forestår vi salg af mad og drikkevarer for CaféIngolf under turene rundt på banen.

Golfværtudvalget rådgiver ligeledes Bestyrelsen i spørgsmål om udnyttelse af banen og fremme af spillet.

Læs Golfværternes Kommissorium HER

Klik her for link til Golfvært Kalenderen.

Banen  golfbil 036

GolfvСrt