Morten Søgaard

- foto på vej -

Tlf: 23 45 38 26

Juniorudvalget

Hornbæk Golfklub har en meget aktiv juniorafdeling med en lang række forskellige aktiviteter.

Ideer og ønsker til forbedringer, tilføjelser m.m. til juniorsiderne modtages gerne og kan sendes til Morten Søgaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Da vi anvender links til eksterne hjemmesider kan det være, at nogle af disse pludselig ikke virker. Støder du på noget sådan, må du gerne skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om dette og med anførsel af, hvor det ikke funktionsdygtige link befinder sig på Hornbæk Golfklubs Juniorsider.

Juniorudvalget består af frivillige der er knyttet til Hornbæk Golfklub dels som medlem og dels forældre med barn der er medlem af klubben.

Juniorudvalget er ansvarlig for:

- kommer snart -

Seneste referat - download her