Vision 2020

X 2012-09-01 16.32.21Hornbæk Golfklubs bestyrelse har besluttet, at der skal udarbejdes en samlet strategi for klubbens udvikling indtil 2020.

Bestyrelsen vil indbyde et bredt udsnit af medlemmer, ansatte og vore forpagtere til at medvirke i arbejdet. Hensigten er, at vi skal bruge de mange kompetencer, som findes i klubben. Der vil endvidere blive afholdt medlemsmøder for alle klubbens medlemmer.

Som indledning til strategiarbejdet vil der blive udarbejdet en kort beskrivelse af følgende:

• Hvilken type klub er Hornbæk Golfklub?

• Klubbens mission - hvorfor klubben er til

• Klubbens vision - vores drømme om klubbens udvikling

• De fælles værdier, som klubben er baseret på (høj etik og moral etc.)

• Dilemmaer – forskellige ønsker, der strider imod hinanden - kan hindre klubbens udvikling i den ønskede retning

Bestyrelsen har herudover udvalgt 5 områder, der skal fokuseres på for at opnå ” VISION 2020.

Du kan læse mere under "Fremtidens Hornbæk Golfklub" og "Strategiarbejdet"