LochersPiger

Sidste nyt:

Pink Cup udvalget havde igen i år overgået sig selv og arrangeret den mest fantastiske dag 16.08 med et væld af præmier.

Vinderne blev Annalis Petersen (A rækken) med 35 point og Marianne Dons (B rækken ) med 35 point. Stort Tillykke!

Indsamlingsresultatet for 2018 slår alle rekorder med over 82.000 kr. Imponerende arbejde fra udvalgets side!

Klik HER for at se billeder fra Pink Cup 2018

Resultat for Order of Merit 2018  alle runder Order of Merit

Referat fra Generalforsamling 27 september 2018 samt Regnskab. Se under:Foreningen- generalforsamling.

På gensyn til nye turneringer i 2019

Lochers Piger er en pigeklub i Hornbæk Golfklub.

Vi spiller hver torsdag i sæsonen fra 1.april til 30.september, dog undtaget helligdage.

Klubben er for alle kvinder som er medlem af Hornbæk golfklub uanset alder og hcp, du skal blot have adgang til den store bane.

Derudover har vi et par større matcher/ture. Endvidere er der middag 4-5 gange i løbet af sæsonen.

Der skal bookes tid via golfbox eller gennem formiddagsmix(læs mere under menupunkt matchkalender/formiddagsmix), og vi har fortrinsret mellem kl. 9.00 og 11.20 incl., og igen mellem 16-16.20 incl.

Deltagergebyret er på Kr. 350,- for hele sæson 2018. Beløbet indbetales til Lochers Pigers bankkonto: Reg.nr. 0466 kontonr. 5367 299 357. (husk navn og DGU-medlemsnummer).

En gæst, som ikke er medlem af Lochers piger, er velkommen til at deltage i den ugentlige match mod betaling af matchgebyr på 40 kr. (penge lægges i Lochers Pigers postkasse). Gæsten deltager i præmierækken.

For at se flere menupunkter om Lochers Piger og alle arrangementer skal du benytte Login via "Nyheder og Golfbox" og derefter i menuen til venstre "Medlems Login"

Under menupunkterne "Turneringskalender" og "Andre arrangementer" kan du læse mere om alle tilbud og praktiske informationer.

Har du spørgsmål til Lochers Piger eller kommentarer/rettelser til vores hjemmeside, skriver du bare til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med emne "Lochers piger".

Café Rolf