Carsten Carstensen

Jette Kjær Kjældgaard

Jette KjСldgaard

Begynderudvalget

Det overordnede ansvar for begyndere (Ny-golfere) påhviler Begynderudvalget.

Udvalget har ansvaret for at:

• arrangere og afholde Lær Golf på 4 uger (LG4U)

• planlægge og afholde Begynderturneringer, M55+ på Lærkeager og M37+ på Hornbæk Golfbane. Begynderturneringerne afholdes tre tirsdage og en søndag om måneden fra april til september.

• koordinere og rekruttere mentorer blandt klubbens medlemmer, med hcp under 36.

• støtte medlemmer med hcp 55+ til at opnå banetilladelse.

Mentorordning

Er du medlem af klubben, uden opnået banelicens, og har du ikke mulighed for at deltage i Begynderturneringerne på Lærkeager, kan du kontakte Sekretariatet og få tildelt en mentor. Sammen kan I gå de manglende runder på Lærkeager.

Hjælp søges!

Er dit handicap under 36 og har du lyst og tid til at hjælpe som mentor i klubben, hører vi gerne fra dig i Sekretariatet.

Vores mentorer uddannes af klubbens Pro og deltager i LG4U arbejdet, samt begynderturneringerne.

Begynderturnering - Match 37+:

Vejledning til tilmelding kan ses her

Begynderturnering- Match 55+:

Vejledning til tilmelding kan ses her

cimg0498

Café Rolf