Jette Kjær Kjældgaard

Knud D Larsen Tlf: 28 89 01 88

Birgitte Carstensen

Facility Udvalget

Frivilligt arbejde er en meget stor drivkraft i Hornbæk Golfklub. Klubben har i 2016 etableret et Facility udvalg alene bestående af frivillige, der i teams løser de facility-opgaver, der findes vedrørende følgende hovedområder:

Klubhus, restaurant og shop
Klubområde, driving range og puttegreen
Sekretariat og indgang
Parkering og indkørsel
Lærkereden
Lærkeager bagrum og ridehal
Havearbejde ad hoc

Udover teamledere er ca. 20 frivillige tilknyttet grupperne, og de hjælper løbende med løsning af de fælles opgaver i områderne.

Meget af arbejdet vedrører vedligeholdelse af bygninger indendørs såvel som udendørs, og
grupperne bemandes alt efter arbejdets omfang og art.

Der afholdes møder i udvalget hver anden måned – eller ved behov.

Vedligeholdelse af planter og blomster i Restaurantområdet og på Lærkeager sker løbende og der plantes ud afhængig af sæson.

I 2016 er der malet vinduer i restauranten og køkkenet, og dette arbejde færdiggøres i starten af 2017, hvor panelerne males i indgangen. Derudover er postkasserne flyttet og begge toiletter malet.
I 2017 lægges fliser ved disken i restauranten, hvor der slides meget.
I Lærkereden er der malet indvendigt og etableret et rum i køkkenet for udvalgets medlemmer. Her holdes møderne. Derudover er dørene malet og der er etableret løbende rengøring i bagrummet i ridehallen.
To lugedage er afholdt i september/oktober 2016, og de flotte resultater kan I læse under Nyheder. Vi gentager succesen i 2017.
 I 2017 vil starterhuset blive fjernet og der etableres et bed i stedet. Der vil blive malet og set på en gennemgribende renovering af Midtvejshuset, og der bliver gjort hovedrent i bagrummet bag sekretariatet.
Shoppen og sekretariatet får en ’make over’ og nyt vindue sættes i shoppen så gitter kan fjernes, og vi derved etablerer en mere indbydende salgsindgang.

Har DU lyst og tid til at give en hånd med så kontakt én af teamlederne eller formanden. Selv få timers hjælp vil blive meget værdsat