Bjørn Klausen

Eigil Rørbæk

Eigil RЫrbСk

Golfværtudvalget

Golfværternes primære opgave er at sikre, at spil på Hornbæk Golfklubs baner sker i henhold til de til enhver tid gældende regler.

Udover at kontrollere om gæster har betalt korrekt GreenFee, sørger Golfværterne for hjælp og vejledning til vore gæster og medvirker som startere i weekends når der er ekstra pres på 1'Tee.

Hjælp og anvisning om hurtigere flow på banen er en anden naturlig opgave for Golfværterne.

Golfværtudvalget rådgiver ligeledes Bestyrelsen i spørgsmål om udnyttelse af banen og fremme af spillet.

Læs Golfværternes Kommissorium HER

Klik her for link til Golfvært Kalenderen.

GolfvaertJoke1

Banen  golfbil 036