John Steenfeldt-Jensen

Peter Staal

HGK Peter Staal April 2016

Regel- og handicapudvalget

Det overordnede ansvar for regler (kendskab og afgørelse) samt handicap påhviler Regel- og Handicapudvalget.

Udvalget har ansvaret for:

• kendskab til de til enhver tid gældende regler

• træffe afgørelser i forbindelse med regel-spørgsmål

• ajourføring samt offentliggørelse af medlemmernes handicap

• scorekort

• lokalregler, herunder midlertidige lokalregler samt offentliggørelse af disse

• banens rating (i samarbejde med baneudvalget)

• Baneguide (i samarbejde med baneudvalget)

Café Rolf