Lasse Kohrtz

Kay Wernersen

Hans Peder Breinholdt Hansen

Turneringsudvalget

Det overordnede ansvar for alle klubbens turneringer samt deltagelse i DGU-arrangerede turneringer, påhviler Turneringsudvalget.

Udvalget har ansvaret for:

• Planlægning af alle klubbens turneringer/matcher.

• Udarbejdelse og opdatering af klubbens Turnerings-propositioner

• Udarbejdelse af turneringsprogram

• Afvikling af alle turneringer i klubregi.

• Offentliggørelse af tilmeldingslister, startlister og resultatlister

• Indkøb samt overrækkelse af præmier (evt. i samarbejde med sponsorudvalget og turneringssponsorer)

• Overordnet ansvar for klubbens officielle ugentlige turneringer (Lochers Piger, Begynderturneringer, Juniorturneringer og Seniorturneringer)

• Koordinering af klubbens deltagelse i Regionsturneringer.

• Koordinering af klubbens deltagelse i DGU-turneringer.

Café Rolf